Over deze site 

Wij hebben deze subsidiecheck ontwikkeld om bedrijven te helpen snel en makkelijk de juiste subsidies te vinden. Hiervoor hebben we een selectie gemaakt van de meest populaire en toegankelijke subsidies. Deze leggen we kort en duidelijk uit, zodat je snel inzicht krijgt in de kans die een subsidie biedt en wat het oplevert.

De subsidiecheck werkt als volgt:

  • Beantwoord drie korte vragen over jouw bedrijf en project;
  • De subsidiecheck toont de meest relevante subsidies;
  • Klik op een subsidie om de details te bekijken;
  • Lees hoeveel subsidie je kunt krijgen en hoe je een aanvraag indient;
  • Stuur de resultaten naar jezelf of een collega in PDF’s, of neem contact op met Knippenborg Subsidieadvies voor advies op maat.

Over Knippenborg Subsidieadvies

Knippenborg Subsidieadvies is in 2009 opgericht door Gerwin Knippenborg. Ons team van acht adviseurs is gespecialiseerd in innovatie, duurzaamheid en investeringsprojecten. Wij hebben jarenlange ervaring met subsidies voor zowel het MKB als grote bedrijven uit o.a. de sectoren Hightech en ICT, Energie, Chemie, Agrofood en maakindustrie in het algemeen.

Ons doel is bedrijven te ontzorgen. Dit doen we in de eerste plaats door continue te screenen op subsidies die passen bij de bedrijfsactiviteiten. Voor een subsidieaanvraag schrijven wij het projectplan met de bijbehorende financiele onderbouwing. Ook na de aanvraag blijven wij betrokken. We ondersteunen namelijk proactief bij het administratieve traject dat volgt op een toegekende subsidie, zodat het geld ook echt binnenkomt. Wij zijn trots op onze werkwijze en gaan altijd voor een samenwerking die mooie resultaten oplevert.

Kortom, door gebruik te maken van onze full-service dienstverlening laat je als ondernemer geen geld liggen en weet je altijd waar je aan toe bent. Indien gewenst werken wij ook op basis van no cure, no pay. Neem contact met ons op.

Op onze bedrijfswebsite vind je meer informatie over onze werkwijze en uitgebreide referenties.

 

 

 

Wil je weten hoe je subsidie kunt krijgen?

Knippenborg Subsidieadvies
Hoeflingweg 5e
7241 CJ Lochem