Menu

Over Knippenborg Subsidieadvies

Knippenborg Subsidieadvies is gespecialiseerd in subsidies voor innovatie, duurzaamheid en investeringsprojecten. Onze adviseurs zijn experts in subsidies voor zowel het MKB als grote bedrijven. Veel van onze klanten komen uit de sectoren Hightech, ICT, Energie, Chemie, Agrofood en de maakindustrie in het algemeen.

Ons doel is natuurlijk om subsidies te scoren voor jouw bedrijf! Dit doen we met grote betrokkenheid en vanuit onze passie voor techniek en innovatie. Wij werken op basis van no cure, no pay. Je betaalt dus alleen voor onze service bij een succesvolle aanvraag. En natuurlijk kunnen we na de aanvraag ook helpen met de juiste administratieve afwikkeling van je subsidie.

 

Over deze site 

Wij hebben deze online subsidiecheck ontwikkeld om bedrijven te helpen snel en makkelijk de juiste subsidies te vinden. Hiervoor hebben we een selectie gemaakt van de meest populaire en toegankelijke subsidies. Deze leggen we kort en duidelijk uit, zodat je snel inzicht krijgt in de kans die een subsidie biedt en wat het jouw oplevert.

De test werkt als volgt:

  • Beantwoord drie korte vragen over jouw bedrijf en project;
  • De subsidiecheck toont de meest relevante subsidies;
  • Klik op een subsidie om de details te bekijken;
  • Lees hoeveel subsidie je kunt krijgen en hoe je een aanvraag indient;
  • Stuur de resultaten naar jezelf of een collega in PDF, of neem contact op met Knippenborg Subsidieadvies voor advies op maat.

Wil je hulp bij het aanvragen van een subsidie?

Knippenborg Subsidieadvies
Hoeflingweg 5e
7241 CJ Lochem